Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Ett företag med stor kapacitet och mångårig erfarenhet

Korgsilsfilter (enkel och dubbel)

Ramson AB har tillverkat och utvecklat korgsilsfilter sedan slutet på 60-talet, och har därefter utformat och anpassat automatisk filtrering för många applikationer inom processindustrin. Filtret används framförallt för filtrering utav kylvätskor och liknande fluider.

Exempel är korgsilslfilter 12-01 där material, flänsar, mikrontal, ytor mm kan anpassas utifrån er process/ era krav. Utrustad med en trevägsventil som tillåter byte av filterelement samt service under drift. Du har alltid ett nytt filterelement tillhanda. För att skifta filter behöver du endast vrida på en spak. Enkelt, snabbt utan driftstörning, det är Ramson korgsilsfilter!

Enkelfilter med skruvlock, typ 11-01

Enkelfilter 11-01 där material, flänsar, mikrontal, ytor mm kan anpassas utifrån er process/ era krav.

Enkelfilter med bultförbandslock, typ 11-02

Enkelfilter 11-02 där material, flänsar, mikrontal, ytor mm kan anpassas utifrån er process/ era krav.

Större enkelfilter med bultförbandslock, typ 11-04

Enkelfilter 11-04 där material, flänsar, mikrontal, ytor mm kan anpassas utifrån er process/ era krav.

Rörfilter, typ 11-05

Enkelfilter 11-05 där material, flänsar, mikrontal, ytor mm kan anpassas utifrån er process/ era krav.

Dubbelfilter med skruvlock, typ 12-01

Dubbelfilter 12-01 där material, flänsar, mikrontal, ytor mm kan anpassas utifrån er process/ era krav. Utrustad med en trevägsventil som tillåter byte av filterelement samt service under drift. Du har alltid ett nytt filterelement tillhanda. För att skifta filter behöver du endast vrida på en spak. Enkelt, snabbt utan driftstörning, det är dubbelfilter!

Dubbelfilter med bultförbandslock, typ 12-02

Dubbelfilter 12-02 där material, flänsar, mikrontal, ytor mm kan anpassas utifrån er process/ era krav. Utrustad med en trevägsventil som tillåter byte av filterelement samt service under drift. Du har alltid ett nytt filterelement tillhanda. För att skifta filter behöver du endast vrida på en spak. Enkelt, snabbt utan driftstörning, det är dubbelfilter!

Båtfilter, typ 19-00

Båtfilter 19-00 där material, flänsar, mikrontal, ytor mm kan anpassas utifrån er process/ era krav.

Kort om Ramson AB

Ramson är ett högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar filtreringssystem för alla typer av industriella processer. Gruv-, stål-, kraft-, elektronik- och pappersindustri, mekanisk och kemisk industri, sjöfart, läkemedels- och livsmedelsindustri är några exempel på områden där våra produkter återfinns.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50   |   Fax 0141-575 60
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson 2017   |    Om cookies   |   Sitemap