Reservdelar - Filterhus

Ramson har tillverkat filter sedan 1964 och levererar fortsatt reservdelar till merparten av de Ramsonfilter som finns ute på marknaden. 

Ramsons filter har gradvis utvecklats och ofta kundanpassats under de drygt 50 åren som företaget varit verksamt och det finns därför viss variation i både tätningssatser och silkorgar/ silelement.

Vilken reservdel passar ert filter?

Det bästa sättet för att snabbt fastställa vilken variant som är aktuell för just ert filter, är att skicka en bild på skylten på filtret och en översiktsbild på hela filtret. Bilden på skylten måste vara läsbar, så att ordernummer och/eller serienummer kan urskiljas. 

Skicka bilden till info@ramson.se, så tar någon av oss hand om er förfrågan.

Kort om Ramson AB

Ramson AB är ett kunskapsinriktat företag som utvecklar och tillverkar vattenreningssystem för alla typer av industriella processer. Vi erbjuder inledande utredningar med tester på plats hos kund, verifierande pilotkörningar och därefter förslag på fullskalelösningar.

Med design, beräkning och tillverkning under samma tak är vi flexibla och snabba med kundanpassade lösningar. Vi erbjuder också service av våra produkter. Påsar, patroner och andra filterprodukter finns på lager och kan vanligen skickas inom 1-2 dagar.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50  
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson  |    Om cookies   |   Sitemap