Tätningssatser

Ramson har som ambition att kunna leverera tätningssatser till både tidiga och nuvarande versioner av Ramsons produkter. 

Tätningssatser levereras regelbundet och här är den skylt som finns på ett Ramsonfilter till stor hjälp när äldre filtermodeller ska förses med rätt reservdelar. 

Om ni inte har köpt tätningssatsen tidigare, så är det snabbaste och enklaste att skicka en bild till Leif Eriksson eller "Kontakta oss", där serienummer/ordernummer kan utläsas  på skylten. 

Vi kan vanligen leverera tätningssatser någon dag efter order, om filtret är tillverkat de senaste 10 åren. Till äldre produkter kan det ta ytterligare någon vecka. 

Kort om Ramson AB

Ramson AB är ett kunskapsinriktat företag som utvecklar och tillverkar vattenreningssystem för alla typer av industriella processer. Vi erbjuder inledande utredningar med tester på plats hos kund, verifierande pilotkörningar och därefter förslag på fullskalelösningar.

Med design, beräkning och tillverkning under samma tak är vi flexibla och snabba med kundanpassade lösningar. Vi erbjuder också service av våra produkter. Påsar, patroner och andra filterprodukter finns på lager och kan vanligen skickas inom 1-2 dagar.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50  
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson  |    Om cookies   |   Sitemap