Andnings-/luftningsfilter från Filton och Parker

Ramsons levererar Filtons sortiment av andningsfilter samt Parkers sortiment av luftfilter och coalescingelement. 

Filtons andningsfilter (air breathers) finns i fyra olika filtreringsgrader, A-D och fem olika storlekar på anslutningar för olika flödeshastigheter. De möjliggör flöde av renad luft till och från slutna behållare såsom växellådor, hydraultankar och andra oljetankar. 

Parker har ett stort sortiment av filter för luft, gas inklusive coalescingfilter. Om ni kontaktar oss för en diskussion om vilken funktion filtret ska fylla, så kommer vi med förslag på lämplig produkt ur Parkers sortiment.

Kort om Ramson AB

Ramson AB är ett kunskapsinriktat företag som utvecklar och tillverkar vattenreningssystem för alla typer av industriella processer. Vi erbjuder inledande utredningar med tester på plats hos kund, verifierande pilotkörningar och därefter förslag på fullskalelösningar.

Med design, beräkning och tillverkning under samma tak är vi flexibla och snabba med kundanpassade lösningar. Vi erbjuder också service av våra produkter. Påsar, patroner och andra filterprodukter finns på lager och kan vanligen skickas inom 1-2 dagar.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50  
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson  |    Om cookies   |   Sitemap