Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Filtreringsutrustning att hyra - Ramson Rental

Filtreringskompetensen finns på Ramson, så även filtreringsutrustning för uthyrning.

Hyr ditt filter - Ramson Rental är en effektiv lösning vid säsongsmässiga eller temporära behov.

Ramson kan erbjuda ett trettiotal olika filter, anpassade för olika kundbehov och processer, så att rätt filtersystem ska provas ut för optimal funktion. Vi har filter för både vätska och gas i en mängd olika  filtreringsgrader. 

Montage, service, tester och utredningar kan köpas till och kringutrustning som pumpar, slangar, manometrar mm finns som tillbehör. 

Filtreringsutrustning för uthyrning är kostnadseffektivt och en snabb uppstart blir möjlig.

UF-pilot och Blanche 2.0 med ZeeWeed

Ramson satsar fortsatt på membranfiltrering för både dricksvatten och andra applikationer. I bild till vänster ses vår minsta UF pilot i fält. Nedan ses vår dricksvattenenhet Blanche 2.0 för större tester eller vattenproduktion upp till 20 m3/h. 

Kort om Ramson AB

Ramson är ett högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar filtreringssystem för alla typer av industriella processer. Gruv-, stål-, kraft-, elektronik- och pappersindustri, mekanisk och kemisk industri, sjöfart, läkemedels- och livsmedelsindustri är några exempel på områden där våra produkter återfinns.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50  
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson  |    Om cookies   |   Sitemap