Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Styrskåp 

Med Ramsons automatfilter levereras programmerbara PLC-styrskåp, som ger möjligheter att justera filtrets backspolningsinställningar samt följa upp automatfiltrets behov av service.

Inställningar kan finjusteras på spolsekvenser och historiken ger inblick i automatfiltrets drift med spolcykler och tidsangivelser. Automatfiltret levereras komplett med styrskåp för den automatiserade reningsprocessen.

Bygg styrskåp utifrån automatfilter

De nyaste styrskåpen kan byggas med olika satellitskåp allt efter vilket automatfilter som skall ingå i en filteranläggning. Det finns möjlighet att välja kommunikationsbuss/gränssnittsbuss så att er dator kan anslutas och hämta data över filteranläggningens status.

Som standard levereras skåpen med PLC från Schneider Electric, men de kan även fås med PLC från Siemens, ABB eller Mitsubishi.

Schneider M221 med touch-panel

Schneider M221 med touch-panel

Siemens 1200 med touch-panel

Siemens 1200 med touch-panel

Kort om Ramson AB

Ramson är ett högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar filtreringssystem för alla typer av industriella processer. Gruv-, stål-, kraft-, elektronik- och pappersindustri, mekanisk och kemisk industri, sjöfart, läkemedels- och livsmedelsindustri är några exempel på områden där våra produkter återfinns.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50  
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson  |    Om cookies   |   Sitemap