Styrskåp 

Med Ramsons automatfilter levereras programmerbara PLC-styrskåp, som ger möjligheter att justera filtrets backspolningsinställningar samt följa upp automatfiltrets behov av service.

Inställningar kan finjusteras på spolsekvenser och historiken ger inblick i automatfiltrets drift med spolcykler och tidsangivelser. Automatfiltret levereras komplett med styrskåp för den automatiserade reningsprocessen.

Bygg styrskåp utifrån automatfilter

De nyaste styrskåpen kan byggas med olika satellitskåp allt efter vilket automatfilter som skall ingå i en filteranläggning. Det finns möjlighet att välja kommunikationsbuss/gränssnittsbuss så att er dator kan anslutas och hämta data över filteranläggningens status.

Som standard levereras skåpen med PLC från Schneider Electric, men de kan även fås med PLC från Siemens, ABB eller Mitsubishi.

Schneider M221 med touch-panel

Schneider M221 med touch-panel

Siemens 1200 med touch-panel

Siemens 1200 med touch-panel

Kort om Ramson AB

Ramson AB är ett kunskapsinriktat företag som utvecklar och tillverkar vattenreningssystem för alla typer av industriella processer. Vi erbjuder inledande utredningar med tester på plats hos kund, verifierande pilotkörningar och därefter förslag på fullskalelösningar.

Med design, beräkning och tillverkning under samma tak är vi flexibla och snabba med kundanpassade lösningar. Vi erbjuder också service av våra produkter. Påsar, patroner och andra filterprodukter finns på lager och kan vanligen skickas inom 1-2 dagar.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50  
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson  |    Om cookies   |   Sitemap