UV-SYSTEM från SABRE

Ramson återförsäljer SABRE:s UV system, som finns i ett flertal olika storlekar för hushållsapplikationer till industriella applikationer.

UV-ljus är en välanvänd lösning inom den kommunala sektorn för att reducera och eliminera parasiter, bakterier och virus. Kortvågig UVC-strålning skadar mikroorganismernas  reproduktionsförmåga och minskar därmed tillväxten. För att strålningen ska verka effektivt, bör vattenströmmen vara relativt klar och fri från partiklar och ett förfilter/partikelfilter bör därför alltid installeras före UV-systemet. 

SUV-S-132-2

SUV-S-250-2

SUV-S-30-3/4

SUV-S-4-1/4

SUV-S-57-1

SUV-S-8-1/2

Kort om Ramson AB

Ramson AB är ett kunskapsinriktat företag som utvecklar och tillverkar vattenreningssystem för alla typer av industriella processer. Vi erbjuder inledande utredningar med tester på plats hos kund, verifierande pilotkörningar och därefter förslag på fullskalelösningar.

Med design, beräkning och tillverkning under samma tak är vi flexibla och snabba med kundanpassade lösningar. Vi erbjuder också service av våra produkter. Påsar, patroner och andra filterprodukter finns på lager och kan vanligen skickas inom 1-2 dagar.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50  
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson  |    Om cookies   |   Sitemap