Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Ramson filterservice för driftsäkra processer

Ramson kan erbjuda service för samtliga Ramsontillverkade filter, antingen på plats hos er eller i vår verkstad i Motala

Ramson rekommenderar att Automatfilter servas minst en gång per år för bibehållen driftsäkerhet.

Ramson kan erbjuda service för samtliga Ramsontillverkade filter, antingen på plats hos er eller i vår verkstad i Motala. Det senare förutsätter att ni kan koppla förbi/ undvara filtret för en period. 

Ramson har underlag från då filtret tillverkades tillbaka till 70-talet och kan därför säkra att rätt reservdelar tas med vid service. Slitdelar finns på lager och uppgradering sker kontinuerligt. Våra specialverktyg säkerställer ett gott resultat. Uppgradering till nya PLC-baserade styrskåp, där ett antal nya funktioner har lagts till, kan erbjudas. 

All hantering av utbytta delar, uppgradering av styrskåp med programmering samt dokumentering och driftsättning ingår i vårt seviceuppdrag.

Kontakta oss på Ramson för ett förslag om åtgärder som ger förbättrad driftsäkerhet.

Kort om Ramson AB

Ramson är ett högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar filtreringssystem för alla typer av industriella processer. Gruv-, stål-, kraft-, elektronik- och pappersindustri, mekanisk och kemisk industri, sjöfart, läkemedels- och livsmedelsindustri är några exempel på områden där våra produkter återfinns.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50  
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson 2021  |    Om cookies   |   Sitemap