Äntligen VA-mässa i Jönköping!

Hämta din biljett hos oss Välkomna till Ramsons monter B03:09 den 29-31 mars.

Ramsongänget vill gärna träffa er för att diskutera vattenrening. Vi vill förstås prata dricksvattenproduktion för små och medelstora vattenverk och även presentera Ramsons filtersystem för reduktion av tungmetaller, oljor och PFAS. Utöver det  så visas våra traditionella lösningar för partikelfiltrering och en hel del annat.

På plats kommer ni träffa;
- Mattias Strid, ny sedan 2021, och med gedigen erfarenhet från dricksvattenproduktion.
- Ragnar Sjöberg med mångårig erfarenhet av industriell filtrering och med ett brinnande intresse för alla typer av vattenrening.
- Mats Holmstrand, gillar förstås alla Ramsons produkter, men som vurmar lite extra för Bauer-Spuab spillvattenvärmeväxlare.
- Roger Wärlestedt, vår man i södra Sverige sedan hösten 2021 och som tar med sig ett brett industrikunnande till Ramson.
- Torsten Bauer - Partner med Ramson sedan flera år när det gäller vattenrening och värmeåtervinning.
- Frank Cammaert - Logisticon - kundanpassade containerlösningar i samarbete med Ramson.

Klicka här för din biljett

Tillbaka
Kort om Ramson AB

Ramson AB är ett kunskapsinriktat företag som utvecklar och tillverkar vattenreningssystem för alla typer av industriella processer. Vi erbjuder inledande utredningar med tester på plats hos kund, verifierande pilotkörningar och därefter förslag på fullskalelösningar.

Med design, beräkning och tillverkning under samma tak är vi flexibla och snabba med kundanpassade lösningar. Vi erbjuder också service av våra produkter. Påsar, patroner och andra filterprodukter finns på lager och kan vanligen skickas inom 1-2 dagar.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50  
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson  |    Om cookies   |   Sitemap