Dags för Underhåll 2024

Besök Ramsongänget i monter C02:41 Vi är på plats i Göteborg 12-15 mars för att prata rent vatten.

Vi diskuterar gärna alla typer av utmaningar när det gäller vatten. Kanske krävs tester och pilotkörningar för att komma fram till vad som behövs i ert fall. Därefter kan vi designa stationära eller mobila lösningar för waste water eller dricksvatten. Det finns lösningar för tungmetaller, PFAS, bakterier, järn, mangan etc.

Här finns även Ramsons traditionella program av industriell filter samt förbrukningsvaror som membran, påsar och patroner. Vi har också filterplattor för dryckessidan och kan utöver filtersortimentet även erbjuda roterande kopplingar från Filton och oljekylare av Bloksmatyp

Klicka här för Din biljett

VÄLKOMNA!

Tillbaka
Kort om Ramson AB

Ramson AB är ett kunskapsinriktat företag som utvecklar och tillverkar vattenreningssystem för alla typer av industriella processer. Vi erbjuder inledande utredningar med tester på plats hos kund, verifierande pilotkörningar och därefter förslag på fullskalelösningar.

Med design, beräkning och tillverkning under samma tak är vi flexibla och snabba med kundanpassade lösningar. Vi erbjuder också service av våra produkter. Påsar, patroner och andra filterprodukter finns på lager och kan vanligen skickas inom 1-2 dagar.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50  
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson  |    Om cookies   |   Sitemap