Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Rening eller omhändertagande av PFAS-vatten

Ramson hjälper er med snabb och korrekt hantering. Om ni har PFAS-problem med vatten från byggen eller från vattendrag så kan vi vara behjälpliga.

Vi på Ramson erbjuder flyttbara reningsanläggningar för PFAS som ställs på plats vid bygge eller vattendrag. Renat vatten går tillbaka till vattendrag eller dagvatten och smutsvattnet skickas till behörig avfallshanterare.

Vi kan även erbjuda snabb och kompetent support när det gäller bortforsling och omhändertagande av vatten som uppstår vid byggen eller som ansamlas i dammar från naturliga vattendrag.  I vårt kontaktnät finns transportbolag och behöriga avfallsmottagare och  vi har koll på dokumentationskrav och rapportering till Naturvårdsverket. 

Kontakta Anders Käck 070 723 27 67 eller Mats Holmstrand 070 651 41 75  för snabb support. 

Tillbaka
Kort om Ramson AB

Ramson är ett högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar filtreringssystem för alla typer av industriella processer. Gruv-, stål-, kraft-, elektronik- och pappersindustri, mekanisk och kemisk industri, sjöfart, läkemedels- och livsmedelsindustri är några exempel på områden där våra produkter återfinns.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50  
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson  |    Om cookies   |   Sitemap