Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Ett företag med stor kapacitet och mångårig erfarenhet

Filtreringsutrustning uthyrning - Ramson Rental

Filtreringskompetensen finns på Ramson så även filtreringsutrustning att hyra.

Hyra filtreringsutrustning eller Ramson Rental som vi kallar det är en effektiv lösning vid säsongsmässiga eller temporära behov. 

Ramson kan erbjuda ett trettiotal olika filter, anpassade för olika kundbehov och processer, så att rätt filtersystem ska provas ut för optimal funktion.

Vi har filter för både vätska och gas i en mängd olika  filtreringsgrader. 

Montage, service, tester och utredningar kan köpas till och kringutrustning som pumpar, slangar, manometrar mm finns som tillbehör.

Filtreringsutrustning för uthyrning är kostnadseffektivt och en snabb uppstart blir möjlig.

Produktblad (PDF)

UF-pilot mini med ZeeWeed

Ramson satsar fortsatt på membranfiltrering för både dricksvatten och andra applikationer. I bild ses vår minsta UF pilot i fält. För större tester finns containerbaserad lösning. 

Kort om Ramson AB

Ramson är ett högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar filtreringssystem för alla typer av industriella processer. Gruv-, stål-, kraft-, elektronik- och pappersindustri, mekanisk och kemisk industri, sjöfart, läkemedels- och livsmedelsindustri är några exempel på områden där våra produkter återfinns.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50   |   Fax 0141-575 60
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson 2017   |    Om cookies   |   Sitemap