Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Ett företag med stor kapacitet och mångårig erfarenhet

SPUAB Spillvattenvärmeväxlare

Ramson samarbetar med Spuab (Sandviken Projektutveckling AB) när det gäller värmeväxlare för värmeåtervinning och levereras till våra kunder inom bland annat industrin, fastighetsbranschen och badhus.

SPUAB:s är en partner till Ramson vars mål är att återanvända energin, mediet och materialet. Detta kan även ske i kombination med andra energikällor som bygger på låga temperaturer som värmepumpar, vindkraft, solkraft och andra naturliga källor. De bygger anpassade lösningar som är mycket gynnsamma då effekten av koncepten fungerar trots vårt kalla klimat. 

Kort om Ramson AB

Ramson är ett högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar filtreringssystem för alla typer av industriella processer. Gruv-, stål-, kraft-, elektronik- och pappersindustri, mekanisk och kemisk industri, sjöfart, läkemedels- och livsmedelsindustri är några exempel på områden där våra produkter återfinns.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50   |   Fax 0141-575 60
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson 2017   |    Om cookies   |   Sitemap