Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Ett företag med stor kapacitet och mångårig erfarenhet

Ramson satsar på dricksvatten - UF-pilot med...

Publicerad 2017-03-17

Vår UF-pilot är nu under slutprovning och intrimning. Det är Ramsons senaste tillskott till hyresflottan Ramson Rental. Piloten är bestyckad med ZeeWeed 1500 som kan producera från 3 till 28 m3/h. Utrustningen är komplett med helautomatisk PLC-styrning som med hjälp av GSM-uppkoppling kan styras från annan plats.

Processutrustning testas ut nu med UF-membran bortkopplade och membranens försmutsning och mottryck simuleras med hjälp av "dummies" under provkörning. Membran lagerförs rent och torrt och monteras sedan när det är dags för testuppstart hos kund.

Under de närmaste veckorna kvarstår en tuff period i projektet för att se till att alla önskade funktioner samt några extra finesser fungerar som smort.

Kort om Ramson AB

Ramson är ett högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar filtreringssystem för alla typer av industriella processer. Gruv-, stål-, kraft-, elektronik- och pappersindustri, mekanisk och kemisk industri, sjöfart, läkemedels- och livsmedelsindustri är några exempel på områden där våra produkter återfinns.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50   |   Fax 0141-575 60
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson 2017   |    Om cookies   |   Sitemap