Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Ett företag med stor kapacitet och mångårig erfarenhet

Membranfilter

Membranfilteranläggningar tillverkas i samarbete mellan Ramson och Suez Water Technologies & Solutions och både små eller stora system  kan  tas fram för detta framtidsområde inom filtrering.

Membranfilter eller "membran" är mikroporösa plastfilmer. Membranen behåller genom ytfångst partiklar och mikroorganismer som är större än deras porstorlek och på så sätt ej kan passera filtret. De partiklar som är mindre än membranets porstorlek kan passera.

Ramson kan tillhandahålla låneutrustning (membranfilteranläggning) för att på plats ge rätt beslutsunderlag inför en investering. 

Beräkning och design, samt även byggnation och installation av membranfilter anläggningar sker i samarbete med Suez (tidigare GE). 

Inga produkter hittades

Kort om Ramson AB

Ramson är ett högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar filtreringssystem för alla typer av industriella processer. Gruv-, stål-, kraft-, elektronik- och pappersindustri, mekanisk och kemisk industri, sjöfart, läkemedels- och livsmedelsindustri är några exempel på områden där våra produkter återfinns.

Kontakta oss

Drakvägen 6, 591 32 MOTALA   |   Telefon 0141-572 50   |   Fax 0141-575 60
E-post info@ramson.se

Certifieringar

ISO 9001, 14001 och ISO 3834

© Ramson 2017   |    Om cookies   |   Sitemap